"Yerim Seni LGS" eTwinning Projemiz Başlıyor

17.02.2022 386

Yerim Seni LGS projesinin amacı; 7. sınıf öğrencilerini psikolojik olarak LGS'ye hazırlamaktır. Yerim Seni LGS projemiz okulumuz Müdür Yardımcısı/Matematik Öğretmeni Ayşegül KARAKAŞ'ın proje ortaklığı ile başlıyor.  Projemizde Bursa'nın Gemlik, İznik, Mudanya, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinden ortaklar bulunmaktadır. Öğrencilerin sınav derslerine yönelik motivasyonlarını arttırmak ve akademik başarılarını desteklemek amacıyla altı farklı branştan öğretmenin  desteği sunulacaktır. Projede hem öğrenci hem de velilere yönelik uzman seminerleri ve çeşitli  etkinliklere yer verilecektir. Proje şubat ayında başlayıp nisan ayının sonunda sonlanacaktır. Okulumuzun 7. sınıf öğrencileri ile projeye katılım sağlanacaktır.

Okul tanıtım videsu için tıklayınız

Nilüfer ilçesi tanıtım videosu için tıklayınız